برگزاری دهمین نشست تخصصی هنرهای نمایشی کاربردی با عنوان «تئاتر کاربردی در ایران؛ امکانات و چالش‌های عملی» در محل جهاد دانشگاهی واحد هنر

دهمین نشست تخصصی هنرهای نمایشی کاربردی با عنوان «تئاتر کاربردی در ایران؛ امکانات و چالش‌های عملی» در روز چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲ در محل جهاد دانشگاهی واحد هنر برگزار شد.

۰۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۷ کد : ۵۷۵۳۴ اخبار اسلاید صفحه اصلی
مرکز هنرهای نمایشی کاربردی جهاد دانشگاهی هنر در سال جدید در صدد برگزاری مجموعه‌ نشست‌هایی تحت عنوان «تئاتر کاربردی در ایران؛ امکانات و چالش‌های عملی» برآمد. دهمین نشست تخصصی هنرهای نمایشی کاربردی در تاریخ ۳ خرداد ماه سال ۱۴۰۲ در محل جهاد دانشگاهی واحد هنر با حضور آقای علی ظفرقهرمانی‌نژاد به عنوان سخنران و همچنین تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشتۀ کارگردانی تئاتر و سایر فعالان و علاقه‌مندان حوزه هنرهای نمایشی کاربردی برگزار شد.
دهمین نشست تخصصی هنرهای نمایشی کاربردی با عنوان  «تئاتر کاربردی در ایران؛ امکانات و چالش‌های عملی» در روز چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲ در محل جهاد دانشگاهی واحد هنر برگزار شد.

مرکز هنرهای نمایشی کاربردی جهاد دانشگاهی هنر در سال جدید در صدد برگزاری مجموعه‌ نشست‌هایی تحت عنوان «تئاتر کاربردی در ایران؛ امکانات و چالش‌های عملی» برآمد. دهمین نشست تخصصی هنرهای نمایشی کاربردی در تاریخ 3 خرداد ماه سال 1402 در محل جهاد دانشگاهی واحد هنر با حضور آقای علی ظفرقهرمانی‌نژاد به عنوان سخنران و همچنین تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشتۀ کارگردانی تئاتر و سایر فعالان و علاقه‌مندان حوزه هنرهای نمایشی کاربردی برگزار شد.

در ابتدای این نشست مرتضی پاکنهاد؛ مدیر اجرایی مرکز، به تشریح فعالیت‌های مرکز و همچنین برنامه‌های آتی مرکز پرداخت. در ادامه آقای قهرمانی‌نژاد با ذکر مقدماتی در باب تئاتر کاربردی و انواع آن حاضرین در جلسه را دعوت به صحبت پیرامون نگاه خود به معقولۀ تئاتر کاربردی کرد. در چندصدایی حاصل از این گفتگو نظرات متنوع پیرامون تئاتر کاربردی توسط حاضرین ارائه شد. مهم‌ترین چالش پیش روی دانشجویان عرصه تئاتر امکان تحقق تئاتر کاربردی در جامعۀ ایران بود؛ حاضرین با ذکر محدودیت‌هایی که در اجرای این گونه از تئاتر وجود دارد پیرامون چگونگی برگزاری تئاتر کاربردی و به ویژه تئاتر شورایی مباحثی را از قهرمانی‌نژاد مورد پرسش قرار دادند که وی در این باره چنین پاسخ داد که اجرای گونه‌های مختلف تئاتر کاربردی از جمله تئاتر شورایی لزوما نیاز به تبلیغات گسترده برای اجرا ندارد و کما اینکه بسیاری از گروه‌های فعال این عرصه کار خود را بدون سر و صدا و تبلیغات مرسوم این روزهای تئاتر ایران پیش می‌برند.

در ادامه قهرمانی‌نژاد با تشریح آرزوی دیرینۀ خود مبنی در تاسیس مدرسۀ تئاتر کاربردی از امکان تشکیل چنین تشکیلات مستقلی برای تربیت و پرورش تسهیلگران تئاتر کاربردی سخن گفت. سپس در این بخش از نشست هر یک از حاضرین خلاصه‌ای از فعالیت خویش در مسیر نگارش مقالات تخصصی در گونه‌های مختلف تئاتر کاربردی بیان کردند. در ادامه صحبت‌هایی پیرامون اقتصاد تئاتر کاربردی و امکان تحریف و سواستفاده از این گونۀ نمایشی در تئاتر ایران مباحثی مطرح گشت. در انتهای نشست پرسش و پاسخ در زمینۀ تئاتر کاربردی میان حاضرین و  قهرمانی‌نژاد برقرار شد.

کلیدواژه‌ها: تئاتر کاربردی هنرهای نمایشی کاربردی علی ظفرقهرمانی‌نژاد تئاتر شورایی تئاتر اجتماع تئاتر خاطره تئاتر اجتماع بنیاد تئاتر موزه نمایش خلاق تئاتر مردم ستم‌دیده مرکز هنرهای نمایشی کاربردی آگوستو بوآل


نظر شما :